u FOKUSU

Advokatsko društvo u nominaciji za nagradu “Posao godine”

Advokatsko društvo IBRAHIMOVIĆ & CO pravno je savetovalo kompaniju BIMAL u postupku akvizicije fabrike ulja “Sunce” (od strane INVEJ-a), a što je jedan od poslova koji su nominovani za CEE Legal Matters 2023. Posao godine za Bosnu i Hercegovinu. U pitanju je godišnje priznanje advokatima i pravnim firmama koje su doprinele poslovima koji oblikuju Centralnu i Istočnu Evropu.

Nagrade za CEE Poslove godine dodeljuju se od 2017. godine od strane CEE Legal Matters – vodećeg izvora vesti i informacija o advokatima i pravnoj industriji u Centralnoj i Istočnoj Evropi – kako bi se proslavile transakcije, finansiranja i drugi poslovi koji podupiru rast u regionu, kao i advokati i pravne firme koje su ih ostvarile.

Nominacije (https://lnkd.in/eVnQXbH) se zasnivaju na glasovima Komiteta za izbor zemalja (https://lnkd.in/e-tai2Mv) za sve nominovane poslove širom CEE.

Pobednici će biti odabrani od strane Završnog komiteta za izbor i biće objavljeni na godišnjem Banketu za CEE Poslove godine zakazanom za 25. april 2024. godine u Varšavi. Više informacija o nagradama i banketu može se pronaći ovde (https://lnkd.in/dFVDB5q).

O CEE Legal Matters: CEE Legal Matters je autoritativno štampano i online izdanje o advokatima i pravnim tržištima Centralne i Istočne Evrope. Sadrži vesti, intervjue, analize i mišljenja. Misija CEELM-a oduvek je i ostaće jednostavno, da bude glavni izvor informacija o pravnoj industriji u Centralnoj i Istočnoj Evropi.

Ostale novosti

Change language