Ibrahimović & Co

O nama

Ukoliko se Vaše poslovanje ne odvija dobro u zadatim pravnim okvirima, te Vas ometa u realizaciji strategije, naš zadatak je da Vam pomognemo da započnete proces pravne transformacije.

Kombinujemo racionalno i intuitivno razmišljanje

Naša snaga je naša sposobnost da usvajamo nove vrste razmišljanja i koristimo najsavremenije pravne alate kako bismo klijentima pomogli da prevaziđu izazove takmičenja u današnjem novom svjetskom ekonomskom poretku. Svakodnevno uživamo u izgradnji jakih preventivnih ili odbrambenih strategija koje svakom našem klijentu omogućavaju postizanje najboljeg mogućeg rezultata.

Sagledavamo probleme iz različitih pravnih uglova

„IA Advokate“ čini raznoliki tip advokata čiji se interesi ogledaju u različitim specijalizacijama. Naša praksa djelovanja širila se na pravna područja važna za naše klijente, te danas naš raspon znanja i usluga seže od svih segmenata koja se odnose na ulaganja, realizaciju investicija, složenih akvizicija, uspostave zakonitog sistema funkcionisanja klijenata, praćenja projekata, do kontinuirane podrške u rješavanju najsloženijih sporova, bilo da je riječ o internacionalnim arbitražama ili sudskim postupcima. 

Ideje crpimo iz iskustva rada na internacionalnim tržištima

Diferencijacija poslovanja i negovanje partnerskih odnosa izgradili su našu mrežu zadovoljnih klijenata koje čine nacionalne i multinacionalne kompanije u svim privrednim djelatnostima, na osnovu čega smo pozicionirali ekspertizu usluga od Bliskog Istoka do Centralne Evrope. 

Vjerujemo da uvijek postoji brži i lakši put do cilja

Iznova redizajniramo naše poslovne pristupe i kombinujemo različita znanja, kako bismo pronašli prečice do zacrtanog cilja.

Karakteristike našeg poslovanja

Naše iskustvo rada internacionalnim ekonomijama daje nam širu perspektivu u pristupu svakom vašem problemu. Bilo da želite ekspanziju na nova tržišta, razmišljate o kapitalu iz novih izvora ili se bavite složenim sporovima, možemo vam ukazati na adekvatno rješenje. Naš tim kombinuje nova razmišljanja, visok stepen znanja i adekvatna pređašnja iskustva.

Ono što nas izdvaja su:

Naše poslovanje u brojevima

klijenata uz nas je duže od 5 godina
0 %
klijenata su članovi multinacionalnih grupacija
0 %
uspješno riješenih pravnih pitanja/problema
0 %
internacionalna tržišta iz kojih crpimo iskustvo i znanje
0

Odgovor na promjene

Najbolji segment našeg posla je sposobnost da izvršimo društvene promjene sa klijentima koji odražavaju ista vjerovanja i osjećanja.

U interesu klijenata smo inicirali donošenje ili izmjene desetina propisa u Bosni i Hercegovini i uticali na stvaranje novih praksi postupanja nadležnih organa, kako bi bili dio pozitivnih promjena u privrednom poslovanju u Bosni i Hercegovini.

Potrebe klijenata uticali su na to da naše usluge omogućimo na više lokacija, te naš advokatski tim u Brčko distriktu i Sarajevu, u saradnji sa mrežom dugogodišnjih partnera, vrijedno radi i na uspostavi novog regionalnog centra – otvaranju advokatske kancelarije u Beogradu.

Novi društveni tokovi preusmjeravanja svih poslovnih djelatnosti na internet, uticali su na to i da klijentima ponudimo uslugu online praćenja predmeta, kako bi bez obzira na fizičku lokaciju, putem posebno osmišljene aplikacije u svakom momentu mogli dobiti neophodni podataka o radu našeg advokatskog tima.

Memberships

Change language